Σάββατο, 21/07/2018

Χάθηκε (;) γυναίκα σε χωριό της Ρόδου! Ψάχνουν για να την βρουν

EXAFANISH HLIKIWMENOU

Μια ηλικιωμένη γυναίκα, 78 ετών, από χωριό της Ρόδου, έχει εξαφανιστεί (;) τις τελευταίες μέρες από το σπίτι της, κάνοντας πολλούς συγχωριανούς της ν΄ ανησυχούν!  Και η ανησυχία αυτή προκύπτει κυρίως από το γεγονός ότι, το σπίτι της, στα Λάερμα, δείχνει να είναι «αναστατωμένο», κάτι που δεν αποκλείεται κάποιος να έψαχνε «κάτι» να βρει, αν και όπως ψιθυρίζεται στο χωριό, συνήθως έτσι ήταν πάντα. (Τώρα για το αν είχε χρήματα ή όχι αυτό είναι κάτι που οι απαντήσεις διίστανται).

Φυσικά, υπάρχουν κι άλλα ερωτήματα στην υπόθεση, τα οποία αναμένεται ν΄ απαντηθούν από την Αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης.

Πάντως, απ΄ ότι λένε στο χωριό, κι άλλες φορές έχει φύγει από το σπίτι της, η 78χρονη, αλλά αυτή η φορά έχει να δώσει "σημεία ζωής" από την περασμένη Κυριακή την οποία είδαν για τελευταία φορά. (Δεν αποκλείεται, πάντως, σήμερα ή αύριο, κι εφόσον, φυσικά, δεν θα έχει επιστρέψει, να δοθούν και οι σχετικές ανακοινώσεις μέσω TV, για να βοηθήσει και ο κόσμος).

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL